lördag 17 oktober 2009

Lilla O-Duktig

Nä. Nu har jag varit tråkig och o-underhållande för länge.
Nu kör vi igen. Okej?
Vi rejsar till slutet. Eller, vi rejsar till slutet av början.
Idag är det 21 dagar kvar till Rut-Napoleons nedkomst och jag behöver nedräkningshjälp. Jag tänker redan nu flagga för att det säkerligen blir mycket bebbe-snack. Men hey! Om 18% av dig just nu bestod av en stor mage (jag var tvungen att ta fram miniräknaren för den uträkningen) som inte bara tog all uppmärksamhet utan också all energi - så skulle du också ha svårt med fokus.

Så. Fokus.
Jag börjar med vad som hände igår. Då pajade vår laptop. Den med årets ALLA foton på. Utan backup. Alla fina magbilder, från den lilla kulan som jag effektivt gömde i fyra månader till förra veckans skumbad. Självklart grät jag mig till sömns.
Fin början va?

7 kommentarer:

Lindaloppan sa...

Är laptopen heldöd eller kan det vara så att hårddisken är intakt? Din käre make har säkert bättre datorkoll än jag, men skulle det behövas så vet jag både hur man räddar saker från hårddisken och har utrustningen för det, eftersom jag råkade ut för samma sak med en dator full av bilder på sonen.

Jenny sa...

Damn those computercrashes! Min kraschade i somras och vart svart också stod det med gråa bokstäver typ windows har gått och dött. Men! Min datorkunniga vän bytte hårddisk OCH lyckades rädda allt av värde från den gamla. Har du ingen sån vän?

linda sa...

Det kan gå att spara bilderna ändå.. lämna in den bara, om ni inte själva är typ tekniker eller så ^^
Lycka till =)

Lilla Duktig sa...

Exakt hur död datorn är återstår att se. Mannen skulle ta den till en sån där bra-kollega-som-kan-datorer. Jag återkommer.

Anneli sa...

Oh herregud.. jag skulle också gråta. Åh stackars. Har varit med om det där en gång. Fast utan bilder på magbula. Bara alla andra bilder sen flera år tillbaka. Uhhuhuu.. aldrig mer säger jag! Skaffade en extern hårddisk. Back-up med jämna mellanrum nu!! Kram.

Liten Kusin sa...

Jag kan rekommendera Aurora IT-Systems. De räddade mina foton, och allt annat, när min hårddisk kraschade. Dyrt, men värt det.

Jonna sa...

Åh jag håller tummarna för att ni kan rädda era bilder!!!