måndag 23 augusti 2010

Val

Thailandsresan sätter käppar i hjulen för min och mannens deltagande i Val 2010.
Även om jag ännu inte bestämt mig för vilket parti som ska få just min röst, och även om valsedlarna ska komma med posten innan den sista (då vi åker) så börjar inte förtidsröstningen förrän den första (då har vi åkt).

Tydligen finns det någon slags brevröstningsmojäng men den kräver ett speciellt röstningspaket som man kan beställa från Valmyndigheten... Frågan är om det är för sent att beställa det nu?
Sug. Sug. Sug.

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

Din röst behövs. Fixa.

Din röst behövs. Jag ringer dig. Puss

Anonym sa...

Ja, din röst behövs, Kraam Brittis

Lindalopppan sa...

Hej hej!
Jag är nästan helt 100 på att ni kan ta med er röstkorten om sedan rösta på ambassad eller konsulat i Bangkok, Phuket eller Chiang Mai. Men ni kanske inte ska till nåt av de ställena. Kolla här:
http://www.val.se/val/val2010/rostmottagning/utlandsmyndighet/121.html
Kram

Anonym sa...

kanske e dax å ställa in resan till thailand å va hemma å rösta istället....jag kan ta era biljetter om du vill///sussie

Sturebymamma sa...

hm..det måste lösa sig för rösta är ett måste. du, jag kom på en sak som är bra att ha med till thailand. sele!! alltså till matstolen. när vi var där så fanns det såklart barnstolar på alla restauranger. MEN det var stolar för större barn. vilket gjorde att sigge höll på att trilla ur heeeela tiden, vi fick sitta och hålla i honom för han satt ju inte still en sekund. vi fick massakera en ryggsäck så vi fick en rem att binda fast...men ett sele, typ vagnssele är toppen att ta med! tar ingen plats heller!!