söndag 10 juni 2007

Lathunden

Det började en ny person här på kontoret för inte så länge sen. Eftersom jag skulle vara på kurs just den dagen han anlände och jag var rädd att mina kollegor skulle fördärva honom med en gång bestämde jag mig för att lämna en lathund på hans skrivbord. Så att han skulle fatta vad som gällde. Hittade lathunden nyss. Här är den i sin helhet.
Hej.
Jag är inte här idag (eller imorgon). Jag är på kurs. Så jag tänkte att du kanske ville veta lite om mig, så kan vi i alla fall låtsas att vi känner varandra när jag kommer på onsdag.

Lathund om Lilla Duktig:
- Jag kan allt, fråga mig gärna om vad som helst
- Man får äta sin lunch direkt ur matlådan, lyssna inte på Kollegorna
- Jag HATAR Per Gessle. Om vi ska komma överrens så måste du också göra det. Eller i alla fall ogilla honom starkt. (Detsamma gäller Roxette och Gyllene Tider).
- Jag brukar alltid streama P3 på dagarna av gammal vana. Jag ändrar dock gärna på mig (om det inte är Per Gessle). Eftersom jag har större högtalare än dig så har jag veto på all musik som spelas (intalar jag mig i alla fall).
- Jag äter gröt vid mitt skrivbord varje morgon. Det är bara för att jag aldrig hinner äta frukost på morgonen. Sån är jag.
- Jag äter inte så nyttigt som alla på kontoret låter påskina. Låt inte den stora fruktskålen lura dig.

Jag har tusen andra saker att berätta också. Men jag spar dem till sen.
Hej då!

3 kommentarer:

Jonna sa...

Så himla fint gjort! Jag hade blivit väldigt glad om jag hade fått den lathunden :)

Anonym sa...

Ja me!! Vi är så lika!!

Om alla duktigs fans letar upp den här muppen och ger honom spö... Är ni med??

Anonym sa...

Så fantastiskt!
Jag hade het missat det här inlägget. Tänk om alla gjorde så - vilken lycka. Tänkt att jag är så himla glad för dig, du är så himla bra.
Kramen