tisdag 26 augusti 2008

Man ska inte klaga...

...men det är så enkelt att göra det!
Idag har jag inte klagat på något. Jag är bara glad, nöjd och välklädd. Med nyblonderat hår och kostymbyxor äntrade jag Kontoret imorse med en hemlagad matlåda i högsta hugg (blomkålstandoori). Då fanns det liksom inget att klaga på. Dessutom är det tråkigt med folk som klagar (haha! klagade hon).

Min kvinnliga kollega hann klaga på att ingen gratulerade henne för att hon vann vårt OS-tips, att hennes dator var långsam, att det tar för lång tid att köra till jobbet samt att hon mår som om hon skulle få en stroke när som helst (inget att skämta om tycker jag). Och detta bara på sina första fem minuter på jobbet. Jag vill aldrig bli som henne. Om jag blir sån så får ni alla örfila upp mig rejält. Och skrika skärp dig! rakt i ansiktet på mig. Precis som på film.

5 kommentarer:

wannabeshane sa...

Blomkålstandoori? Berätta för mig. Är det inget kött i den? Jag vill så gärna äta tandoori men jag vill ju inte ha nått djur.

p.s. sega datorer får man alltid klaga på.

Lilla Duktig sa...

Mmmm. Jag köpte en glasburk med färdig tandoorisås. Dumt, jag vet. Hade jag orkat (kunnat?) laga själv hade jag gjort det.
Jag delade blomkål i små buketter och stekte i lite olja. Blandade i burken och puttrade. Det blev kick-ass! Glöm inte att göra lite raita till. Det blir lite starkt annars...

wannabeshane sa...

Filismaskens!

MarathonMia sa...

Du skulle varit så stolt över mig idag när jag bråkade med en säljare. Jag satte honom på plats, lite ur min attack:

"DU GNÄLLER PÅ PRECIS ALLT COH ÄR DEN MEST PROBLEMORIENTERADE MÄNNISKA JAG MÖTT, NU FÅR DU FÖR FAN SE TILL ATT GÖRA DITT JOBB"

Han har smörat som fan sen dess.

Zandra sa...

Nej fy fan vad trist man är om man blir värsta klago-neggot.

När lusten faller på att rata hela världen så bloggar jag om det, men irl anstränger jag mig verkligen för att inte sitta och klaga över skitsaker som råkar störa mig för tillfället.