torsdag 16 oktober 2008

Sans skåp

Idag tillbringade jag min morgon i sällskap av några hantverkare som (äntligen!) kommit för att ta bort ett skåp i köket. Varför? För att vår diskmaskin äntligen ska få en plats i köket.

Skåpet var konstruerat så att man bara skruvade ut två skruvar och sen drog ut det själv. Nähej. Det gick visst inte. -Har ni provat att skruva ut de två skruvarna? - Ja, men det funkar ju inte. Nu har vi skruvat ur tio skruvar och det funkar fortfarande inte. - Nähej, men ta bort listen då och skruva på benen så går det. - Åh, det gick visst inte alls men nu håller diskbänken på att pajja. - Jaha ojsan. Så ni har provat skruvarna? - Ja, kom hit nu istället. - Okej, vi ringer väl efter någon.
Och så kom någon. Som var tvungen att ringa på någon som var snickare och som tillbringade 25 minuter på knä inuti skåpet, muttandes och klockan var inte ens åtta. När skåpet sedan, med två starka mäns kraft, drogs ut så hade de lyckats paja skåpet i kanten.
Attans vilken otur att jag bara inte skruvade ut de där två skruvarna från början. Då hade ju allt varit så jävla mycket enklare. Visst? Visst? VISST?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så de kom å fixade det tillslut. Mycket mycket märkligt att det inte bara var två skruvar...

Sippan sa...

Hur muttar man?