måndag 18 maj 2009

Pole dancing, småkakor och damm

Så kanske man kan sammanfatta min helg.

Möhippan gick bra. Vi gick bl.a. en kurs i pole dancing med en överentusiastisk instruktör som praktiskt taget vände ut och in på sig själv runt en stång. Jag och magen jobbade på så gott det gick och möhippans huvudperson ålade sig riktigt, riktigt fint - iklädd lack och höga klackar. Jag har letat efter en bild från kursen, men alla var liksom för porriga. Ni får tänka er scenariot istället. Eller bara låta bli. Det är i alla fall vad jag försöker göra.

Igår storstädades det i hemmet. Efter hantverkarnas framfart (och delvis vår torktumlare) så låg det ett fint lager med damm över allt, så vi dammade, dammsög och torkade golv. Och än en gång insåg jag hur mycket jag hatar att städa.
Efter det bakade mannen småkakor med kanelsmak och genast lade sig friden igen. Härligt vad lite kakor kan åstadkomma!

3 kommentarer:

bästisen sa...

Småkakor med kanelsmak! Jag blir så avis. Det vill jag också ha när jag har städat en hel dag, vill ha vill ha vill ha! Fast helst vill jag nog ha en städare.

Lilla Duktig sa...

Jag med.
Fast jag skäms nästan lite över att erkänna det.

bästisen sa...

Skäms inte!
Stå rakryggad i den frågan. Dessutom så är jag övertygad om att det finns de som tycker om att städa. Se bara på den mörkhåriga kvinnan i "Rent hus". Den städglöden är något jag verkligen skulle behöva.