onsdag 6 maj 2009

Tecken på att jag börjar bli gammal

1. Idag har jag pratat med både Japan och Korea MSN. I Japan finns Lillasyster och i Korea Tågmuppen. Efter vi slutat prata så satt jag och tänkte på hur häftigt det var att kunna komminicera med resten av världen bara sådär och hur tekniken verkligen gått framåt.

2. När jag gick till tunnelbanan imorse mötte jag en emo-tjej (det kan också varit en kille - bara en sån sak!) och kom på mig själv med att tänka sätt upp håret flicka lilla så man ser ditt ansikte!

3. Jag äter inte godis innan maten längre. Visst, ibland blir det glass till middag - men jag grundar aldrig med godis innan då heller. Godis innan maten förstör nämligen aptiten.

3 kommentarer:

herr R. sa...

Själv tänker jag: "men va gulliga dom är" när jag möter punkare á la 77-style. Jag misstänker att dom små revolutionära tonåringarna inte gillar att bli beskrivna så. Men börjar man bli gammal så kan man inte hjälpa det. Dessutom är jag väldigt förtjust i att odla potatis, men det har jag varit sedan barnsben.

Lilla Duktig sa...

Virkade dukar då?

bästisen sa...

Om jag väljer att skippa maten och bara äta godis så behöver jag alltså inte ha dåligt samvete för att jag tog en liten chokladbit till förrätt?
Jag har aldrig varit lyckligare - yippiee!