torsdag 10 september 2009

Mina barn ska minsann få...

Kommer ni ihåg när en lyckad myskväll var allt som behövdes för att göra ens liv komplett?

När man på lördagen fick krypa upp i soffan med kastrullpopcorn, egenhändigt utvald läskedryck på flaska (alltid CocoBahia) och typ Fragglarna på TV. När det var det absolut bästa som fanns i hela världen? Och ens föräldrar var bäst i världen eftersom man fick både läsk och popcorn?

Jag minns de här stunderna med värme. Och jag lovar att Rut-Napoleon alltid kommer att få minst en myskväll i veckan. Med egenhändigt utvalt snarr. Precis som jag fick. För myskväll är fan viktigt för utvecklingen. Så det så!

8 kommentarer:

Anonym sa...

myskvällar is the shit....vi har redan börjat...hihihi/sussi

Lindaloppan sa...

Du kommer att bli världens bästa mamma!

Unknown sa...

Gulle dig. å,jag kommer att göra samma sak med Bebin.Men glöm inte skålen till godiset,den var viktig.Pussar

Lilla Duktig sa...

Skål? Godis?
Nä Mamman, nu får du hjälpa minnet på traven. Jag minns godispåsar som jag åt ur när jag satt i torkskåpet - men inte skålar i soffan. Berätta!

Gurra sa...

myskväll = fantastiskt

MarathonMia sa...

RutNapoleon kommer ju redan ha starkt B&J-beägär...

Jenny sa...

RutNapoleon kommer få det fint!

Oj sa...

Åhh, du skulle bara veta hur glad jag blev när jag såg det här inlägget! INGEN jag känner fattar vad jag menar när jag tar upp CocoBahia som bästa bästa läsken från förr ;) helskoj att hitta den här!
Tror du kommer bli en toppenmamma! Det bara känns så :) fast vi inte känner varann. Jag brukar titta in här lite nu och då - hittills i all hemlighet - alltid lika trevligt och roligt att läsa dina inlägg!