tisdag 15 mars 2011

Tapeter tapeter tapeter!

Okej okej. Jag ska inte ta ut något i förskott, men jag har ändå börjat titta på tapeter till nya lägenheten.

Två väggar behöver ny tapet, nämligen en i Rufus rum och en i vårt sovrum. Eftersom vi bestämt oss för att ta det rum som nu är barnrum och ge Rufus det som är föräldrarnas sovrum så behövs det. Den nuvarande silvriga folietapeten i vuxenrummet funkar bara inte... Inte heller barntapeten som är uppsatt i vårt blivande sovrum.

Så. I julklapp önskade sig min lillasyster servisdelar från PiP Studios och på så sätt fick jag upp ögonen för deras prylar. Och jag måste säga att de har hur mycket snyggt som helst!
Just nu lutar det åt deras tapet Chinese Rose som finns i flera färger. Jag vill helst ha den med rosa eller möjligtvis röd bakgrund, medan mannen tycker den grå. Hatten av ändå för honom som går med på en sån "tjejig" tapet. Fast kom igen! Rosa!
(Nederst till vänster ser du den grå och i mitten nederst den röda.)

5 kommentarer:

Sussi Blom sa...

Hehe, jag har också en modig man. Efter två pojkar konstaterade vi att det ju inte blir nån dotter i det här huset. Då fick jag inreda gästrummet HELT enligt eget huvud. Vi har den PIP Wallpaper, den bubbelgumsrosa med röda rosor på! Helt hysterisk! Vi har den i heeela rummet dessutom! Min svärfar vägrar nästan att sova där!

Lindaloppan sa...

Jag håller nog på mannen. Den grå är tillräckligt rosa ;-)

Bästis sa...

Den är samma tapet som vi kikat på!
Tycker alla är precis lika fina.
Kram

Lilla Duktig sa...

Åh Sussi! En dag står jag nog och knackar på din dörr bara för att få se den där tapeten.

Nu har vi varit och kollat på dem också IRL - just nu lutar det åt den röda...

Sussi Blom sa...

Du är välkommen!