torsdag 10 maj 2007

Klippeti-klopp

Det är dags att fönya, föryngra och för vissa - fördärva frisyren igen!
Alla på jobbet* tycks springa iväg till frissan:

Chefen: -Då gå jag till salongen och fixar till mitt hår.
Jag: - Lycka till!

Säger man lycka till? Till någon som ska gå till frisören? Typ; den här gången kanske han inte klipper dig i örat / färgar håret grönt / rakar mohikan. Så... lycka till! Nä, nu blev jag förvirrad.


*Utom jag. Jag gav frisören som ville ta fyrahundra för en ynka toppning fingret och bjöd in mig själv hos Bargain Bitch istället. Sen fick jag sitta i solen på hennes balkong, med en kaffe i handen, och bli klippt. Kärlek.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Jag bokade in mig på klippning för 485 kr idag... Men jag tänker klippa mig rejält så det kan det kanske vara värt. Jag hoppas det blir lyckat bara, från långt till kort. Jag behöver nog lycka till fakstiskt.

Lilla Duktig sa...

Lycka till!

(och om frissan tar fram en trimmer - spring för livet!)

Slick sa...

Sist jag var hos frisören gick det på 1600 - men så spenderar jag också tre timmar i frisörstolen varje gång det är dags. Varje hårstrå får en egen färg när jag slingar mig. Obscent onödigt, men åh så härligt!

Nostalgia sa...

jag klipper mig själv :)
fördelen med självlockigt hår (den enda fördelen) är att det inte syns om det blir lite ojämt.

Anonym sa...

Jag klipper mig hos familjens - och vännernas - gemensamma frissa i Huddinge. Hon tar 280 spänn. Och är väldigt bra. Har jobbat för Björn Axén. Men hennes mission in life verkar vara att yngla av sig som värsta frögurkan. Hon ensam tänker befolka Huddinge. Så nu ska hon ha barn - igen. Tur att hon klipper vidare ändå. Förra gången var hon i salongen två dagar efter kejsarsnittet. Respect!