fredag 31 augusti 2007

Ugh! Sluttande axeln har talat.

Jag kom just på vad jag skulle heta om jag var en indian:
Sluttande Axeln.

Varför? För att det inte spelar någon roll vilka underkläder jag bär på överkroppen, det halkar ändå alltid ner ett axelband eller två typ tusen gånger varje dag. Allra helst halkar det ner två när jag bär tunga matkassar. (Det är också ofelbart då det börjar klia på näsan.)
Förut när jag tittade på mig själv i spegeln så brukade jag inte titta på mina axlar. Det gör jag numera. Inte direkt breda. Inte smala. Utan ganska raka, normala axlar. Ändå glider och halkas det som om världen skulle gå under. Ack! Axelkomplex. Herre min skapare. Var ska det här sluta? Jag trodde liksom att man skulle ha koll på sin kropp vid 30-års ålder.

Ja just det. Nu är jag tillbaka igen. Med fingrar som funkar. Yey mig!

8 kommentarer:

Jonna sa...

Yay oss läsare också :D

Anonym sa...

Mina axelband halkar bara ner från höger axel, jämt och ständigt och hela tiden! Konstigt och irriterande.

Anonym sa...

Har insett att det ligger ngt mystiskt samband med ner halkande axelband och det faktum att axelbanden helt av sig själva ändrar längdinställningen...
Tror att den ultimata lösningen kan vara att sy fast det lilla "inställningsspännet" på perfekt läge. Hmmm... Dags att ta fram nål och tråd..

Anonym sa...

Det kanske är ett ålderstecken, och du borde lätt kunna åtgärda problemet med lite vanligt trolleri. Hehe. Iallafall är det skönt att du börjat skriva igen. Jag började bli riktigt orolig. Kram!

Anonym sa...

...jag har exakt samma problem, löstes med en kombo av "bästisens" råd SAMT den otroligt smarta uppfinningen "flyttbart spänne mellan axelbanden" som man typ kan köpa på Twillfit. Sitter som berget, halkar aldrig ner.

/bästisens syrra
Ps. Nej nej nej, köp inte den som är i silikon, den suger. Köp spännet i tyg. :)

Nostalgia sa...

för mig med!
och väskor är hopplösa. jag får bära mina som en tant, i armvecket.

Lilla Duktig sa...

Ååh, ååh, ååh!

Jag med! Handväskan i armvecket 4-ever!

- sa...

Samma här! Och det spelar ingen roll hur mycket man justerar axelbanden, det ramlar ner lik förbaskat. Samma sak med linnen. Och axelväskor ska vi inte ens prata om. Det slutar alltid med att jag får bära väskan runt armen eller i handen istället för jag tröttnar så på att det ramlar ner och man får sätta upp väskan igen varannan sekund eller så. Tröttsamt! Skönt att se att man inte är ensam om detta problem med axelband och väskor..