tisdag 9 oktober 2007

Tisdagar suger!

Bara som en parantes då... Tisdagar suger.
Måndagar är okej. Man kan lura kroppen att det här med att gå upp tidigt är en engångsföreteelse som inte kommer att upprepas. Och på kvällen fattar inte kroppen att den ska vara trött på riktigt - så man stannar uppe lite extra liksom.
Men tisdagar. Uuuuuuh. Kroppen genomskådar det tidiga uppvaknandet och snoozeknappen blir dens bästa vän.
I alla fall hemma hos mig.
Sen då... klä sig funkar inte. Jag borde ha en tisdagsuniform. En med verktygsbälte med minitermosar fyllda med kaffe, chokladbitar samt iPod med upptaktsmusik. Annars är risken rätt stor att jag glömmer något fundamentalt, som byxor eller skor. Tänk om man vore ett marsvin. Det vore fett ballt. Yao.

6 kommentarer:

Anonym sa...

I Peru äter de marsvin...

Jonna sa...

Fett ballt :) Håller med dig helt och hållet, tisdagar är värst! Måndagar är man oftast piggare efter att ha vilat ut under helgen. Onsdagar närmar sig helge, torsdagar är mycket nara helgen och sen är det ju helg!

Anonym sa...

Iallafall om man får vara ett coolt marsvin som den på bilden, men med min tur skulle jag bergis bli ett kefft virvelmarsvin -som man inte kan kamma.. Och kanske lukta piss... /Anonym

Anonym sa...

Vill också ha "kaffeverktygsbälte".
Känner mig extra ynklig och muppig, min axel gör fortfarande ONT!
Behöver verkligen ett "kaffeverktygsbälte", med en liten extra påse med mintkyssar på - Mmm. Fast jag har ju nästan ett, har säkert fyra latte kvar på njutogrammet. Ska nog inte vara så ynklig iaf. Fast just nu så har kaffehaket stängt... Det är nog lite ynkligt iaf. Å nå marsvin vill jag inte byta ut kaffet och chokladen mot, de blir för lurvigt i munnen.

Anonym sa...

Säg till när du har designat ett kaffeverktygsbälte. Jag skulle köpa ett direkt! Oh vilken bra idé!!! /Jenny

Missy sa...

I'm with ya, sista! Tisdagar är de vidrigaste av dagar.