onsdag 17 december 2008

Arga lappen 2


Någon rev ner den första arga lappen.
Men Civilicerad gav sig inte och satte raskt upp en ny lapp i samma anda. Dock är denna inte undertecknad (men jag tycker mig känna igen handstilen). Slick hävdar att det hårdaste (?) man kan skriva under med är Arg Skattebetalare och jag funderade länge på att skriva dit det på lappen.

Snoret är i alla fall kvar och tvingar mig varje hissfärd att stirra djupt in i väggen för att inte se det där vidriga, äckliga, hemska, magomkastande... ja, ni fattar.

Jag har funderat på att skriva en egen lapp som ska förstärka den första lappen. Kanske något i stil med Din mamma jobbar inte här. Och sen skriva under med Tvättstugetrollet, Allt är sossarnas fel eller Din pappa.
Några tips?

7 kommentarer:

Ung tant sa...

Fota snoret!

Slick sa...

Nä, inte det hårdaste alls! Kommentaren du tänker på sa jag i hänvisning till insändarsidor i tidningen, där de roligaste ("fler papperskorgar på min gata!!")oftast är underskrivna med Upprörd Skattebetalare.

Det HÅRDASTE man kan skriva är "torka bort snor innan jag sliter av ditt huvud och låter hunden sätta på det medan jag pissar i halsen på dig", men det är inte särskilt trevligt. Jag är inte säker på att det skulle ha någon effekt, det heller.

Anonym sa...

Snor e fan svårfotat... ljuset måste va jävligt rätt. Ni kanske kan anordna vandringar istället, så man får kolla in snoret live!?? Jag skulle lätt betala 14-20 spänn för att få se snor. Ta det * 100000 sthlmare... så delar vi lika sen. Hälften till mig, hälften till er å hälften till han som faktiskt lagt dit snoret. You've got the looks, I've got the brains... let's make lots of money!!!

MarathonMia sa...

Hur kommer det sig att du och maken alltid hamnar i hus där det är lappkrig. Eller snorkråkebombning?

Jag tycker att du sätter upp en övervakningskamera i hissen. Eller börjar ta trapporna :-)

Anonym sa...

Åh, övervakningskamera!! Då lär jag gå dit å göra sånt jag tror är skitkul, fast som bara är löjligt för att roa duktig & co. Typ stå still i hörnet aslänge så man blir som madonna i ray of light-videon sen när de snabbspolar!!

June sa...

Det här verkar som ett roligt hus att bo i. Var ligger det någonstans?

Anonym sa...

Det hårdaste tycker jag är: "VÄN AV ORDNING!"
Det skriver jag alltid på mina arga hisslappar.

30 kr för en rundtur skulle jag ge. Om man kan få en skymt av snoraren.