lördag 27 december 2008

Stök och stoj

Idag har jag städat bort resterna av den fantastiska middagen vi hade igår. Jag passade också på att städa bort julen. Borta är granen och julpyntet. Kvar hänger några ensamma stjärnor i fönstren och lyser förtvivlat upp vår, nu, jultomma lägenhet.
Varför?
Jo för att vi imorgon åker till Tokyo för att hälsa på lillasyster. Mamman är redan där sedan innan jul. Väskorna står nu packade. Alla uttag är upptagna av diverse laddare till mobiler (även om jag tvivlar på dess funktionalitet i Japan), kameror och Nintendos. Vi är redo. Och jag börjar äntligen slappna av.
Korttidsminnet svek mig under någon timme tidigare idag, och jag lyckades slå in fel kod tre gånger till bankomatkortet (vad är det med mig och koder?), så nu är jag fast med kreditkortet. Tur att jag lyckades skaka fram rätt kod till det i alla fall.
Frågan är bara, vad har vi glömt? För är det inte så att man alltid lyckas glömma en massa när man ska resa iväg?

Tips?

1 kommentar:

Jonna sa...

Kolla bara så du har passet! (Jag lyckades iofs komma in i och hem från Spanien utan pass, men jag tvivlar på att det funkar nu efter 2001.) Ha en riktigt kul resa och skriv många blogginlägg om hur det var! Gott nytt år!