lördag 27 december 2008

Årssummering - livet, universum och allting

I början av detta år gjorde jag en liten lista på saker som jag ville uppnå i år. Jag tänkte att det kanske var dags och se hur det egentligen föll ut (anledningen till att jag gör det nu är för att jag är borta resten av året).

Om 2007 var mitt bästa år (30-årsfester, drömresan och bröllop) så var 2008 minst lika spännande - för alla andra. Aldrig har det fötts så många barn, friats till höger och vänster och flyttar, uppbrott och starka kärleks- och vänskapsband har knutits i bekantskapskretsen.
Själv har jag stått lite bredvid och tittat på.

Min fempunktslista för året har rullat på jag har 1) lärt mig en massa nya spännande saker. T.ex. sticka och laga en massa mat. 2) Inte gått ner 5 kg till Thailandsresan, men var lika glad ändå. 3) Avslutat alla projekt hemma i lägenheten innan flytten och flyttat. Något försenat, men ändå. 4) Inte haft mer egentid och heller inte lärt mig säga nej. Chockerande. Visst. 5) Tagit hand om mina händer och fötter bättre. Gjort provtagningar, fått krämer, inte fått duscha.

Det slår mig att mina "nyårslöften" var tråkiga. Alltså blev det ett trist år. Ergo = kommer jag på riktigt coola nyårslöften så kommer mitt år bli dito. Om jag t.ex. lovar att jag ska säga upp mig och gå med i en akrobatgrupp så kommer mitt liv bli en riktig cirkus (heh). Jag ska fila lite på det här.

Någon där ute som har något bra att komma med?

5 kommentarer:

,Aria sa...

Nyårslöfte: År 2009 ska jag varje vecka göra en ny sak jag inte vågar göra.

Hälsa syrra o mamma o svåger i Tokyo.

Ung tant sa...

Du var med i min dröm i natt. Du jobbade på dagis och jag skulle följa med dig till jobbet och jobba, bara så där. Men vi skulle äta sushi i Farsta centrum först, fast vi hade ont om tid. Vi beställde mat och den kom aldrig! Vi klagade till servitrisen som verkligen skämdes över att det tog sån tid. Det kändes verkligen som om vi beställt sushi på en pizzera mitt i ingenstans: maten kommer vara äcklig och hälsovådlig när den väl kommer in.
Du försvann och skulle göra nåt och jag satt kvar. Din jobbmobil ringde, det var dagiset som undrade var vi var och jag svarade och förklarade att det inte verkar som vi kan jobba för vår mat kommer helt enkelt inte. Haha..
När du kommit tillbaka till bordet bestämde vi oss upprört att lämna stället. Vi krävde att vår dricka som vi tagit i väntan på maten skulle vara gratis. Precis när vi reste oss kom maten och det var MASSOR och det såg FLASHIGT ut. Men vi sa kort: ni har dröjt för länge, vi går nu. Ni kan slänga det där. Hejdå. Så gick vi. Sen vaknade jag.

Jösses. Gott nytt år!

herr R. sa...

Nyårslöfte inför nästa år: inte slarva med rökningen eller spriten.

Lilla Duktig sa...

Tant: Haha, har du provat sushin i Farsta? Den är faktiskt riktigt bra! Sen det här med dagis...?

Unge herr R: Låter mycket bra. Jag är med.

Ung tant sa...

Det har jag! Den är helt okej.

Jag måste bara tipsa om världens bästa sushiställe när vi ändå är inne på ämnet.

http://www.sambasushi.se/

Hälsa Japan!