fredag 16 januari 2009

Utan smaklökar

En av sideffekterna med att vara förkyld är att man tappar bort smaklökarna. Vilket jag gjort. Jag lever just nu ett liv sans lökar och utforskar glatt alla dess nivåer av smaklöshet (heh). Kaffe utan mjölk? Inga problem. Fd. lattetjejen säger: Ser det ut som kaffe och är någolunda varmt så dricker jag det. Vilket jag aldrig skulle gjort annars.
När jag igår husmoderligt förberedde en måltid för mig och mannen fick jag lägga allt åt sidan och snällt vänta in dennes hemkomst så han kunde krydda. Jag kände inget.

Min oro är nu att jag inte ska ha fått tillbaka smaklökarna till morgondagen. Då har jag nämligen tänkt att fira mig själv lite. Med lite vin. Eller kanske en drink? I värsta fall en tabasco-smoothie eller en piri-piri med soda.
Men man kanske kan fira sig själv med annat än sprit?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart man kan fira sig själv med annat än sprit. Men jag förstår inte varför man skall göra det. Jag skall dricka all Zubrowka jag kan se ikväll, bara för att jag är lite FÖR sprallig.

Jenni Jen Jen sa...

hihi upplever exakt samma sak! when lord will i get to taste....ehm nånting!!!
btw!! ålder och huruvida vi ser ut som vår ålder behöver vi inte bry oss om! du kommer se ut som 30 tills du fyller 50 minst! och jag kommer se ut som 19 tills jag fyller 30! precis som du gjorde! moooohaha! <3

Lilla Duktig sa...

Herrn: kom över imorgon och drick sprit. Ta med frugan!

JJJ: Jag vet! It's a curse! Curse of the young looking girls. Oh yeah. Stackars oss!

el Niño sa...

Men dåliga du. Kunde vi inte fått den däringa spritinbjudan via någon annan kanal än den här? Nu missade vi ju ett utmärkt tillfälle att ses och ta ett glas. Dumma dig!

Vad säger ni om nästa onsdag?