torsdag 15 januari 2009

Vad är det första du tittar på?

Idag är det dagen-innan-jag-går-tillbaka-till-jobbet-efter-ledighet-och-sjukdom-shit-vad-ska-jag-ha-på-mig-och-undrar-hur-många-mejl-som-väntar. Alltså är det dags att göra lite nytta. Så jag har tvättat. Och tvättat. Och tvättat.

Men en tjej kan ju inte bara tvätta en hel dag. För då dör hon. Det är jag helt övertygad om. Alltså måste det tillföras något. Något lagom tjejigt och glamoröst. Så jag har tittat på Gossip Girl.

Jag gillar Gossip Girl. Jag gillar alla snygga kläder och ovidkommande problem som en värld av pengar tydligen uppbringar. Jag gillar att alla tjejerna är snygga och alla killarna skitsnygga och mest av allt så älskar jag killarnas ögonbryn. För de är verkligen perfekta. Och jag inser nu när jag skriver det här att jag nog ser ögonbrynen först på en man.
Snygga, välskötta ögonbryn = attraktivt.

Skönt att reda ut det. Vid 32-års ålder. Här har jag spanat in rumpor, ögon och biceps helt i onödan i en herrans massa år. Bra jobbat!

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

oj. jag som har kommit på att man väljer män efter skor. dags att höja blicken?

Magda Gad sa...

äsch. man väljer dom efter vad dom tränar ;-)

Jonna sa...

Har du sett Unga mödrar på femman? Där har du ett par ögonbryn på en kille som gör att du kommer trilla ur soffan, haha!
Jag väljer nog efter längd och bredd, de ska vara goa att krama :-D

Slick sa...

De måste vara smarta. Annars går det inte. Det osexigaste som finns är den där "huh?"-minen med halvöppen mun när de inte förstår vad jag säger.

Lilla Duktig sa...

Det är skönt att veta att vi alla har olika referenspunkter... sa hon diplomatiskt.

Nu ska jag kolla in Unga mödrar på femman. Tydligen ska det finnas en man värd sina ögonbryn där...