lördag 27 juni 2009

Film jag avskyr

Jag vet inte om jag nämnt det förut, men jag hatar all slags nygjord parodifilm.
Kommer ni ihåg Hot Shots och Nakna Pistolen? De var okej, men redan då så fick jag rysningar av alla plumpa skämt och bajsnödiga paralleller till "riktiga" filmer.
Och så nu... har jag tre gånger lyckats se de nya, riktigt apdåliga kalkonparodierna på Canal+. Nu senast Meet the Spartans och tidigare Epic movie och Superhero movie. Och det är så dåligt att jag vill slå mig själv i ansiktet. Om och om igen. Sen vill jag slå sönder TVn som visade skräpet. Sen vill jag ringa Canal+ och skälla lite på någon stackars ovetande sextonåring som sommarjobbar på kundservice för minimilön (och som antagligen har alla tre filmerna på sin 5-i-topp filmlista). Sen bestämmer jag mig för att skita i allt och bara gå och sova istället.
Det är liksom inte värt det att bli så upprörd.
(Även om jag inte skulle ha något emot att gå Kapten Haddock on their asses...)

2 kommentarer:

mAria sa...

Absolut! Såna filmer behöver världen inte. När det nu finns "riktiga". Ha det lagom slött bara på jobbet. Du är ju upptagen av att expandera. Det kräver sin kvinna, bara det.
(Folk slöar mer än man tror på sina jobb, särskilt män, jag är säker. Det viktiga är att spela upptagen och effektiv.Teater.)

Lilla Duktig sa...

Haha!

Precis så är det!