tisdag 4 augusti 2009

Samtalet man inte vill ha med sitt barn i framtiden

- Jo, så här är det Rut-Napoleon; vi kan inte skicka dig på språkresa/internat/betala ditt körkort/gå på bio/åka på charter för när din mamma väntade dig så spenderade hon hela vår förmögenhet på att gå på betal-toaletter i stan.

Vet ni hur mycket det kostar att vara gravid? Kom igen! Gissa!
Jo INGENTING, OM det inte var för att det KOSTAR att använda toaletten precis överallt. Har man en blåsa som konstant trycks ihop av en lallande bebis och snittar på ett toalettbesök var 45:e minut (under dagtid) så är det ett måste att uppsöka offentliga toaletter ungefär hela tiden.

Och även om toalettbesök kan kombineras med en mysig fika så har även jag en gräns för hur många koppar kaffe (vattendrivande) jag kan trycka i mig per dag. Tyvärr.
Vilket resulterar i att jag tvingas betala hutlösa 10 spänn för att få lätta på trycket. 10 spänn. Det är tydligen den gällande taxan i city just nu. (I Gamla Stan ville de ha 20, men då beslöt jag mig för att det är mer rock´n´roll att hålla sig istället.)

Alltså. Jag är ruinerad. För att jag inte pallar trycket. (Haha.)Nej, fram för frikort på toalettbesök för gravida. Det har att göra med ett par månader högst per individ och jag kan t.o.m. ta med eget papper. Dessutom är gravida väldigt renliga av sig och skitar inte ner. Snarare tvärtom. Kom igen! Det handlar om ett par droppar bara. Snäääälla?

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Du kan få alla mina parkeringspengar - för jag vill gärna höra chartersamtalet med RutNapoleon i framtiden - när du är tvungen att säga JA....

Lilla Duktig sa...

Haha!
Känns det igen eller?

Anonym sa...

JAg kan helt och fullt relatera till ditt problem, visst e de surt!!!!!/sussie

Sara sa...

Det jag undrar är varför bebisarna alltid envisas med att hoppa studsmatta på urinblåsan. Sportar de så pass därinne borde de väl vara tillräckligt kralliga för att krypa ut för egen maskin när det är dags. Men icke.

Missy sa...

TJUGO RIKSDALER!!!??? Jag är chockad. Och skärrad.

Anneli sa...

Jag kan rekommendera kyrkor. Inget går upp mot en gratis kiss/bajs i Guds boning.