torsdag 18 mars 2010

One overall to rule them all.

Under den tidiga hösten när jag fortfarande var tjockmagad så hade jag siktet inställt på en speciell overall. En brun fleeceoverall med vita moln och grönt innertyg i bomull från Lindex. Jag var helt såld på den och hittade så småningom en på Tradera för en hygglig penning.

Men små bebisar är inte små för alltid. Och i januari hade Rufus vuxit ur overallen och sedan dess har jag var på jakt efter en likadan overall, fast två storlekar större såklart.

Och fan, så denna overall har gäckat mig.
Efter daglig bevakning av Tradera i nästan en månad så dyker en overall upp, bara för att budas hem av någon annan (kärring!) fem minuter innan auktionsslut, för en ynka femkrona mer än var jag lagt.
Några dagar senare hittar jag en på Blocket, men den säljaren hör inte ens av sig när jag mejlar.
Sen dyker overallen upp i mina drömmar... Jag skojar inte. Jag är en mycket, mycket sjuk människa som drömmer om overaller till mitt barn. (Undermedvetet, hur kan man tolka detta?)

Men, slutet gott allting gott.
Och även denna historia fick ett solskensslut när jag efter en efterlysning på Familjeliv nu har hittat en ny molnoverall i rätt storlek. Jag skulle inte vilja påstå att jag känner mig som en gladare, lyckligare och mer adekvat moder efter detta hallaballou. Men darn! om jag inte känner mig lite nöjd ändå. Och knäpp.
Och än en gång konstaterar jag: Jag lever ett mycket litet liv just nu.

1 kommentar:

bästis sa...

Tjoho! Du fick tag i den, vilken seger!