måndag 5 april 2010

Andra gången gillt alltså

"Jag är så godissugen att jag skulle kunna äta en bajskorv just nu om den bara rullades i socker eller karamellströssel först."

När jag tittar tillbaka i bloggen så inser jag att i februari förra året hade jag och min jobbkollega ett kejk-brejk. D.v.s. samma sak som jag och Mannen är på väg att kasta oss in i nu. Men då bettade vi varsin städ-köksvecka och vi höll på i två veckor. Nu står det många hundralappar (och ära) på spel i 80 dagar. Citatet är från mig själv nio timmar innan det var okej att frossa i godis.

Jag tänker att om man kan resa jorden runt på 80 dagar så måste ju undertecknad kunna hålla sig från godis, kakor och annat tjafs? Hur svårt kan det vara egentligen om jag verkligen bestämmer mig?

3 kommentarer:

Stor kusin sa...

Du klarar det. Om en vecka är sötsuget borta, promise. Under tiden kan du dricka C-vitaminbrus, det är gott och innehåller inga elaka kalorier.

Rebecca sa...

Jag insåg tidigare idag att jag har slarvat väldigt mycket med lchf kosten och att jag därför helt plötsligt var mycket mer sötsugen :-P Kanske något ni ska pröva på nu :-) Lchf alltså..

bästis sa...

Det är ingen match, ni kommer klara det.
Jag brukar gå lös på kaffe och ett rivet äpple med kanel när jag tycker att kakorna på jobbet är lite väl frestande.