söndag 4 april 2010

Godis godis godis

Efter påsk (med start tisdag) startar jag och Mannen en liten tävling som kort och gott går ut på att det inte kommer att ätas något godis, bullar, glass etc. fram till midsommar. Den som failar får böta en hunka till grisen (sparbössan).
Det ska nämligen kännas att fuska.

MEN. än så länge har vi runt ett dygn kvar innan stoppet införs och jag fullkomligen trycker i mig godis. Förutom påskägg från Mamman och Syster fick jag ett jättefint från Mannen som han fyllt med sura Dragsters (mitt gravid-cravinggodis) och bara svarta vingummin. Själv fick han ett påskägg med Maltesers, fudge och Tic-tac's. Härligt att vi båda tänkt till!

Men finast påskägg fick ändå Rufus! Ett jättestort från Faster Lollo med en bilbody, sparkdräkt med djur och ett par turkosa byxor och ett lite mindre från sin pappa med två superfina bodys. Allt i storlek 74 så han har något att växa i.

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Den bästa påskpresenten fick jag när jag dammada av min iPod och satte igång din spellista till mig.

Kärlek.

Tack för att du förgyllde min dag utan att veta om det!

bästis sa...

Yey, det är verkligen fler som har fått nog. "Inget mer godis och bara bullar etc om det bjuds på det av någon speciellanledning" gäller iaf fram till hmmm nästa besök på Rindö...

Sussi Blom sa...

Var på Ikea igår... Har du SETT vad som finns där??? Vet inte om denna länk funkar, men kolla annars på "Barnbelysning" och "Skojig": http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00166095

Rebecca sa...

Oj ingenting fram till midsommar, det var riktigt duktigt och 100 kr. Det borde jag verkligen hänga på men jag undrar jag, hur fasiken ska man klara det. Inte ens läsk?

Jenny sa...

Imponerande föresatser. Se till att gotta ordentligt tills i morgon då.

Lilla Duktig sa...

Mia: Wow. Vad glad jag blir!

Bästo: Kör på! Jag peppar.

Sussie: Gissa vad som redan hänger i Rufus blivande rum? Nu ska jag bara kirra tyget också, från Gunilla Axén eller JNY. Najs!

Rebecca: Haka på. Jag lovar att höra av mig till dig dagligen och skälla om det behövs...

Jenny: Har nästan tryckt allt påskgodis som vi hade kvar. Ångrar mig lite. Fast bara lite.