måndag 4 oktober 2010

Biggest Loser Stockholm Edition

Igår när jag låg i sängen och kollade på Biggest Loser Asia och åt M&Ms tog jag beslutet att lägga mig i hårdträning vid hemkomst.
Inte för att jag på något sätt kännner mig som en fet blobb eller är direkt missnöjd heller... Men det är liksom dags att, hm, tajta till sig lite. Äta lite bättre. Sätta igång med träningen igen. Fortsätta monsterpromenaderna, men dock på helgerna (eftersom jag ska börja jobba!).

Frågan är bara hur jag ska gå till väga?
Jag har ett aktivt SATS-kort, gillar pass, ogillar att gymma, vill maximera styrka, spänstighet och uthållighet. Inte stirra mig blind på vågen utan snarare mäta kroppen med måttband. Men var börjar jag? Hur startar jag? Hur behåller jag fokus och ork? Hjälp!

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

Planera in. Då blir det av. Köp snygga nya träningskläder i Thailand. Gör en lista :) Föreslå en lunchträning med mig. Vips är du tillbaka i gamla rutiner!

Anonym sa...

Tror inte du behöver så mycke motivation....eller motion du e ju så fin som du e!!!!!!
Men om du måste så fortsätt titta på Biggest Loser...de räcker för att hitta lite ork å vilja.
Saknar er...kom hem nu!!!//sussie

Lilla Duktig sa...

Mia: Shoppa, skriva lista. De två saker jag är absolut bäst på!

Sussie: Vi kommer snart. Bara 23 dagar kvar nu. Dessutom ska Rufus ha kalas när han kommer hem. Kanske vill Evelina komma?

Anonym sa...

De vill hon....hon älskar kalas!

Biggest Loser sa...

Plyometrics vore kanske något för dig? Fokus på spänst och uthållighet men tyvärr inte ren styrka. Går förvisso att kombinera med gymträning för överkroppen.