tisdag 19 oktober 2010

Patong

Nu har vi tagit vårt pick och pack, lastat in oss i en tuk-tuk och förflyttat oss till Patong. Endast 15 minuter bort och det är som en helt ny värld (vilket inte bara beror på att vi bor på ett fyrstjärnigt hotell). Vädret har slagit om till strålande solsken, hotellet är magnifikt, stranden ligger ett stenkast bort och vi bor liksom lite mer mitt i alltihop.

Mannen och jag turas om att sussa Rufus på förmiddagarna. Den ena kan ligga och läsa eller kolla på HBO på ett AC-svalt rum tillsammans med en sovande liten kille. Den andra kan ligga på en solstol vid poolen och sippa (i mitt fall) frozen margaritas.

Dessutom har vi träffat ett annat par från Sverige som har en sexmånaders tjej. Han är från Södertälje, hon från Bangkok men har en bror här i Patong som äger en liten restaurang. Vi har träffat dem tre kvällar i rad nu och de har tagit med oss till en massa trevliga restauranger som vi aldrig hittat annars. Lokalguider is the shit!

Imorgon reser vi med flyg till Chiang Mai uppe i norra Thailand. Med lite tur klarar vi viktbegränsningen på planet... Vi får se hur det här slutar.

Inga kommentarer: