måndag 11 oktober 2010

Mot nya äventyr!

Surat Thani var... nä.
Men vi fick vår tvätt fixad och handlade upp oss på barnmat och blöjor på Tesco Lotus. Dessutom fick jag mig en decent latte. Heh.

Imorgon tar vi en buss till Phuket och därefter någon slags transfer som vi inte listat ut riktigt till hotellet vi bokat in oss på i Kata. Just Phuket har vi inte läst på oss om alls, och förvirringen var nyss total när vi satt på Tripadvisor.com och letade boende. Men nu så. Två nätter på ett litet hotell halvnära stranden. Är det bra så stannar vi nog kvar en vecka, suger det så rör vi oss vidare.

Planen är att a) ta flyget upp till Chiang Mai och sen nattåget till Bangkok eller b) röra oss runt på Phuket med omnejd och flyga direkt till Bangkok. Hur som tänkte vi försöka vara i huvudstaden ett par dagar innan hemresan - typ på lördagen (vi åker natten mellan onsdag den 27:e och torsdag den 28:e). På så sätt hinner vi med att kasta alla gamla kläder och prylar vi samlat på oss - och shoppa, shoppa, shoppa nytt! Dessutom vill jag gärna till Chatuchak weekend market som (alltså) bara har öppet under helgen.

Men som sagt, först Phuket!

1 kommentar:

Bästis sa...

Tur att ni klarade er helskinnade. Väntar ivrigt på en smarrig latte i härligt sällskap. P&K