söndag 10 oktober 2010

Surat Thani

Sådärja.
Nu är vi tillbaka igen på fastlandet.
Idag kl. 10.10 (den 10/10-10) tog vi Lomprayha-båten från Koh Tao till Surat Thani. En resa som började mardrömslikt med vågor och gungande som skulle få vilken sjöbjörn som helst att må illa. Och jag som hatar att åka båt... MEN så lagom efter Koh Samui blev det lugnt och fem timmar senare hoppade vi av transferbussen i Surat City - för att direkt sätta oss i en taxi till budgethotellet vi bokat in oss på.

Vi bor en bit utanför staden, mitt emot en jättelik Tesco Lotus (tänk Coop Forum med tillhörande köpcentra och bio) där vi köpt på oss blöjor och barnmat för nästa etapp - Phuket. Hotellet är billigt, men verkar okej hittills. Vi har internet på rummet vilket är toppen! Dessutom har jag inte sett några kryp än (håller tummarna).

Vi tänkte resa vidare redan imorgon, men har ändrat oss och stannar nog en natt till. På så sätt hinner vi tvätta alla våra kläder, softa lite och hitta ett bra hotell i Phuket. Och hur vi ska ta oss dit enklast förstås.
Bara det inte blir fler båtar så är jag lugn.

2 kommentarer:

Redighetsministern sa...

Hoppas att ni hittar ett bra hotell på Phuket och att det går att bada där. När vi var där på sommaren så var vågorna så stoooora att det inte gick. Men på vintern var det härligt! Nu är det bara 4 mån kvar så är vi på Samui igen!!
Ha det gött!
Kram Brittis

Anonym sa...

Hej hörde av Lennon och co att ni åkt till Thailand (för längesen!) fick också adressen av dem. Vilken fin blogg du har! Vi ska också åka (i dec)och det rör sig ju i skallen hur det lilla livet ska klara sig så långt bort (typ thailändska barn använder väl inte blöjor eller äter barnmat...) Ha en fortsatt urskön resa! Hugo vinkar till Rufus! Johanna o Marcus