lördag 23 oktober 2010

Från Phuket till Chiang Mai till Bangkok

Det har blivit lite få uppdateringar senaste dagarna och det beror mest på att jag försöker maximera upplevelsetiden som är kvar.

I skrivande stund sitter jag på ett ultramodernt hotellrum i Bangkok med en säng lika bred som vårt sovrum och ett badkar som är to die for. Jag vet, för jag är nyss uppkommen ur badet där jag läste lite i min dåliga bok (varför måste jag alltid läsa ut alla böcker?) och åt glass. Samtidigt. Men det är okej för jag har promenerat runt med Rufus på magen och shoppat nästan hela dagen. Det ena tar ut det andra.

Vi har nu fyra hela dagar kvar på vår Thailandsvistelse. Exakt vad vi ska göra vet jag inte, men imorgon står Chatuchak weekend market på agendan och vi funderar på att gå på Bangkok Aquaria. Sen vill jag gärna få en ordentlig massage och självklart shoppa! Skulle någon dessutom föreslå en margarita-night så tackar jag heller inte nej.

Nu ska jag sova lite så vi får en tidig start imorgon.
Herrå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rufus är så fin så jag skulle kunna äta upp honom. Ge honom en stor blöt födelsedagspuss från morfar.Då var det torsdag på kl 08.00 på Arlanda som gällde, eller?? Hoppas det blir lite varmare för jisses vilken blixthalka det har varit.
Pappa

Lilla Duktig sa...

Oj. Blixthalka låter inte alls bra...

Torsdag stämmer, men det var kl. 07.00 vi landar.