måndag 28 februari 2011

Zombies

I natt har jag drömt om zombies.
JAG HATAR ZOMBIES.
De representerar liksom allt jag är rädd för här i livet och är dessutom opålitliga.

Så efter en hel natt med springa-i-sirap-och-bli-jagad-av-en-hel-skock-odöda och hacka-sönder-fingrarna-på-en-zombiehand-så-den-inte-ska-komma-till-liv och hänga-i-en-hand-på-hög-höjd-med-en-zombie-fast-på-ena-byxbenet samt helt otippat kommer-jag-hinna-med-flyget? Så är jag nu på morgonen helt färdig, både fysiskt och mentalt.
JAG HATAR ZOMBIES.

Inte nog med att de bara finns på låtsas, nu förstör de min skönhetssömn också. Så jävla taskigt.
Nu måste jag tillägna resten av dagen till saker som är rosa, fluffiga och super-kawaii för att må bättre. Och kanske senaste avsnittet av Glee?

4 kommentarer:

Sussi Blom sa...

Ett ips från mig till dig. Eftersom du är såld på moln så kanske du redan sett dessa fantastiska dynor till Ikeas billiga stol (nu är väl kanske Rufus för stor för dyna, men nästa unge.....). Dom hade en massa annat coolt molnigt också. Vet inte om länken funkar. Om inte, gå in på Sovtex.se och leta dig fram bland barnartiklarna! Hoppas allt är väl i övrigt!
Kram
/Sussi

Sussi Blom sa...

Åsså är det ju bra om man bifogar länken också! Här kommer den:
http://sovtex.se/barnartiklar/hjalpmedel.html

Jenny sa...

Själv drömde jag att jag var sen till ett tåg. Men jag är tidspessimist, tidsfascist och HATAR att vara sen så det var ungefär lika läskigt.

Lilla Duktig sa...

Sussi: de var ju superfina! Antagligen köper jag en till tvåan. Inte för att vi har någon planerad, men man vet ju aldrig.

Jenny: jag känner med dig *klappar fint*