onsdag 2 januari 2008

Att lyfta från tänderna

Hundar är himla trevliga och roliga som t.ex. bär sitt eget koppel i munnen (inte, inte, inte) eller tidningen (bläää, uppblötta sidor). Men roligast är det nog när människor använder munnen som en extra hand.

Som idag till exempel; jag mötte en rundlagd man i joggingdress, joggandes, med sin astmainhalator instoppad lite finurligt i munnen. Jag började då fundera på två saker. 1) Hade han den där för att han inte hade några fickor på sin joggingdress? Och 2) var hade han i sådana fall stoppat nycklarna? Hm. Tåls att fundera på.

Min favvo är ändå mannen som jag brukar möta nere vid jobbets tunnelbana på mornarna. Han tar emot och bär sin Metrotidning i munnen. Respect.

4 kommentarer:

MarathonMia sa...

Du är så söt! Det kan inte ha varit en s k värmeväxlare? Det finns en liten inhalatorliknande sak man kan ha i munnen när man joggar för att undvika kall luft. Många tycker tydligen att det är obehagligt att andas kall luft.

Lilla Duktig sa...

Fan. Det var säkert så det var.
Jag kan ju INGENTING!

Men kul var det...

MarathonMia sa...

Du är bäst. Du behöver inte kunna något så fruktansvärt onödigt som en andningspryl för människor som inte har vett att njuta av väder. Alla väder. Eller så kan de hålla sig inomhus.

Anonym sa...

Man blir ju svart om fingrarna av de där j"%%#a metrotidninganaah