måndag 26 maj 2008

Ledig måndagskväll

Det är svårt att inte visa sin besvikelse när plötsligt den efterlängtade middagen med Pappan ikväll blir inställd. Vi som hade fixat en fin inflyttningspresent och allt.
Trist när saker som man sett fram emot inte blir av.
Typ vift-vift-med-en-stor-påse-smågodis-(mycket fudge)-framför-näsan-på-en-för-att-sedan-säga-nej-du-få-inte-smaka. Eller jag vet inte. Om det var lakrits i påsen hade jag ändå inte velat ha. Men jag känner att jag trasslar in mig i konstiga tankegångar.

Frågan är vad jag gör istället ikväll? Jag har träningsvärk i hela kroppen sen helgens aktiviteter och försöker vara lite ekonomisk. Tips?

6 kommentarer:

Ung tant sa...

Såg jag dig i mataffären idag? Åh, jag blev blyg och vågade inte säga nåt, eller kolla om det verkligen var du. Haha!

Magda Gad sa...

En bra bok? Om du gillar läsning? Eller sitta och titta ut och bara njuta av den fina kvällen...

För övrigt började jag skratta när jag läste det där om att vifta med godispåsen men inte låta en smaka. FY och USCH för folk som gör så!!! ;-)

MarathonMia sa...

Måndagkvällen ägnades åt Föräldramöte OCH just Fudge-ätning. I massor. Jag tror att det är bra maratonladdning. Dessutom har jag loosat 1kg till och måste fylla på. Fudgemuskler is tha shit.

Lilla Duktig sa...

Ung Tant: Jajamensan! Det måste varit jag. Såg nämligen din karlakarl men vågade inte hälsa (vi känner ju inte varandra). Dig såg jag inte...

Magda: Läsning check!

Mia: Fudge rular fett! När jag blir stor ska jag bara äta fudge.

MarathonMia sa...

Jag med. Vaniljfudge. Eller hemmagjorda bananfudge :-)

Ung tant sa...

Haha, okej. :]