torsdag 4 juni 2009

Ofokuserad

Sitter och tittar på slutpajkast...ehum... förlåt, slutdebatten inför söndagens EU-val. Allt jag kan tänka på är varför programledaren inte valde att ha kjol till den där fina blusen istället för oformliga svarta byxor. Stackarn.

Sen funderade jag och mannen en stund på vad vårt parti skulle strida för - om vi bestämde oss för att ge oss in i politiken. Vi enades snabbt om två saker: 1) Att Thomas Bolme måste läsa in alla ljudböcker i världen och att 2) när man fyller år så får man kvittera ut en gratis smörgåstårta. Sen ltillkom 3) rabatterat pris på gröna anjou-päron på ICA och 4) försäljning av pepparkaksdeg året runt. Men det var Rut-Napoleons tillägg.

Sen blonderade jag håret.

Det är inte det att jag inte är intresserad av EU-debatten. Jag tänker självklart rösta.
Det är bara det att det finns så mycket annat att tänka på just nu.
Man kan säga att läget är rätt ofokuserat för tillfället.

4 kommentarer:

Jenni Jen Jen sa...

Rut Napoleon har bra smak!!
5an borde vara att det införskaffas 100 yen affärer i Sverige med, där man kan köpa en massa söta bento tillbehör och annat krafs, som det finns i Japan! <3

MarathonMia sa...

Personligen tycker jag att det var en bra fokusering. Multibegåvat att hinna med hårfärgning mitt i den viktiga debatten.

bästis sa...

Jag håller med Rut-Napoleon.

mAria sa...

Då borde 6:an vara att det ska finnas ordentliga Sverigebakelser den 6 juni, inte bara Delicatos blå-gula dammsugare. Flaggor, musik och fyrverkerier ska strömma ur dem, och goda ska de vara. Annars vill inte jag fira.

Ja, ja jag KANSKE går o röstar då ...