torsdag 2 september 2010

Aaaaah lookie baby! Boy or girl?

Thailändarna älskar barn precis lika mycket som svenskarna hatar Hasse Aro. Typ.

- Oooooh! Lookie! Cute! Boy or girl? Frågar varenda en och tillägger: How many month? Innan de sträcker ut armarna och vill hålla Rufus. Mestadels ryggar lillkillen tillbaka och ser skeptisk ut, men ibland låter han sig bevekas och blir upplockad av en gullande servitris.

Tjejerna i de snärtiga uniformerna på Coyote, en mexikansk bar där vi stannade till för en snabb frozen margarita lekte tittut.

På baren Reggae Music fick Rufus lära sig rytmsektionen i kockens armar.

Det är lite kul. Men lite läskigt också.
Tänk om de bara skulle springa iväg med Rufus, vad skulle jag göra då?

Så jag tänkte att om jag fotar honom i armarna på de potentiella förövarna (tro mig, som förstagångsmamma är alla misstänkta) så fattar de att jag inte är att leka med. Jag har ju dem på bild liksom.
Hållbart? Mja. Men jag har ju mitt hemliga vapen. På lågstadiet vann jag nämligen kast med liten boll. Alltså kastar jag bara något hårt efter dem om de försöker sig på några dumheter.
Fint så.

3 kommentarer:

Anna sa...

ROLIGT att läsa om Rufus liv och leverna i Thailand! Jag riktigt hör hur det låter när de när de säger "Ah, lookie baby" på thai-engelska.

Mer, mer, mer!

bästis sa...

Kommer gå toppen och ingen kommer rymma med honom. Passa på å njut, men se till att sikta ordentligt lite så där i hemlighet. Rekomendationen är dock att inte kasta kameran, då försvinner bildbevisen. Kram

The Primetime family sa...

Rufus ar poppis!! towe.