tisdag 5 oktober 2010

Konstant sovmorgon

Det känns som att alla går omkring och småmyser här. För det är lugnt. Nästan dött. Personalen på hotellet storstädar köket och alla hjälper till. Eftersom det är lågsäsong så är det ju ändå ingen som behöver äta - förutom vår lilla familj och en och annan tysk som irrat sig hit.
När vi var på Samui så passade städpersonalen på att lägga nytt gräs och högtrycksspruta ytterväggarna på huset. Typiska saker man inte gör när det är högsäsong.

I förrgår drog vi ner till Haad Rin, den stora stranden där alla legendariska Full Moon-parties hålls. Det var dagen efter Half Moon Party och alla, verkligen alla verkade ha tagit sovmorgon.
Stranden var tom, förutom en massa kapsyler och bucket-stånd.
Vi köpte ett bucket-kit att hälla i oss vid senare tillfälle fast jag inte ens gillar SangSom (thaisprit). When in Rome...

Imorgon drar vi vidare till nästa ö; Koh Tao som är mindre, dyrare och har extremt bra dykning. Så om vädret är bra så kommer vi att snorkla lite. Och fortsätta jobba på våra solbrännor. Jag har redan bränt magen!

4 kommentarer:

Anna sa...

Men har ni det mysigt då? Eller känns det som är ni är på fel ställe? Det låter väldigt soft men dagarna kanske blir långa?

Om två veckor åker vi!

Lilla Duktig sa...

Åh Anna!
Det här är det bästa vi har gjort. Det är supermysigt och dagarna fylls på med en massa kul grejer!
Man har ju bara så kul som man gör på sig...

Två veckor. Tänka sig! Något jag kan bistå med?

Anna sa...

Kyl Changen!

June sa...

You bet!
(Även om jag föredrar Singha...)

Dock tror jag inte att vi kommer att vara på samma ställe vid samma tidpunkt. Tyvärr. Det vore kul för Rufus att leka av sig lite. Mamma och pappa är liksom inte så roliga 24-7.