onsdag 4 maj 2011

Barnbesiktning

Idag är det 18-månaderskontroll på BVC. Exakt vad det innebär är oklart. Jag vet att det involverar någon slags spruta, men när jag fråga BVC-tanten om jag skulle förbereda eller ta med något så skrattade hon bara! Jag förklarade då hövligt att Rufus ännu inte kan jonglera eller filéa en fisk ordentligt och hon tog det förvånansvärt bra.

Just nu kan jag inte låta bli att tänka på att jag kanske borde övat lite multiplikationstabell eller oregelbundna verb igår ändå. Eller kanske armhävningar? Vem vet, det kanske är ett fystest de gör?

Gaaaah! Ibland är det skitsvårt att vara förälder.

7 kommentarer:

maken sa...

jag kan meddela att rufus fick stapla klossar, peka på sin mage, gå en sväng och visa att hankunde säga några enstaka ord. de testerna klarade han galant.
sen var det vägning (11kg) och mätning (83cm) följt av en priorix vaccindos. även här var betyget överväldigande positivt.

Lilla Duktig sa...

Min son är ett geni!

Anonym sa...

Ni e sååå söta!!!!!
///sussie

Lindaloppan sa...

Tips från en som ligger lite före: Till treårskontrollen är det bra om han kan hoppa jämfota. J lyckades övertyga BVC-Marianne att han "är mycket bra på att hoppa" för att sedan tydligt bevisa motsatsen. Men taltestet var en barnlek ...

Lilla Duktig sa...

Tack Linda. Då vet jag vad vi ska öva på...

Anonym sa...

Härligt, när Per fick sin spruta så bet han doktorn, på treårskontrollen kunde han prata jättebra och sa vad han tyckte om den...men jag tycker att han har blivit en så rar och välartad man..så han biter nog ingen doktor nu...hahah/Brittis

Lilla Duktig sa...

Hehe! Bita doktorn... Han var inte så populär på BVC va?