tisdag 1 juli 2008

Tisdagsbio - nu med recension

Kom nyss hem från en biokväll med Lillasyster. Lillasyster är världens bästa syster (jag har bara en, men jag VET instinktivt sådana här saker) och vi har alltid trevligt när vi ses.
Idag letade vi guldfärgade papperstallrikar till hennes födelsedagsfest. Efter att ha letat alldeles för länge så gav vi upp och gick på bio istället. Vår vana trogen valde vi en thriller/skräckis. Vi är nämligen mästare på att gömma oss bakom varandra och låta som små uppskrämda gnagare. Det beteendet går enkom att förklara i en biosalong som visar något läskigt.

Vi valde The Happening.
Big mistake.
Jag fullkomligt avskyr katastroffilmer där nästan hela världen går under och endast några få överlever och sen kan det inte förklaras vad som egentligen hände som utlöste katastrofen i första hand.
Usch.
Med gamla boyband-stjärnan Marky Mark i huvudrollen och folk som slänger sig handlöst från höga byggnader och låter sig själva köras över av gräsklippare så kan det ju inte bli annat än superläskigt. Och eftersmaken är besk, som när man druckit för gammalt kaffe.

Så snälla, se inte filmen. Gör något annat istället. Till exempel gå ut med soporna eller dammsug under sängen. Det känns ungefär lika kul som att ge bort 1,5 timme av sitt liv på en sån här ökenrulle. Jag lovar.

1 kommentar:

Magda Gad: sa...

Tack för varningen!