måndag 18 februari 2008

Säsongssnygg

Jag är säsongssnygg. Eller i alla fall säsongssöt.
Det betyder att när jag får lite färg på kroppen och värme i blicken så tycker jag mer om mig själv. Och då inbillar jag mig att resten av världen gör det också.

Vinterhalvåret är jag inte den hetaste tändstickan i asken liksom.
Men nu är jag så urbota trött på att se ut som en degig, glåmig, stripig svenne. Nu jäklar kommer våren, nej försommaren. I alla fall i min bok. Fröken kreditkort (mitt kreditkort är fortfarande en fröken – oansvarig och dan, medan mitt VISA-kort är förståndiga frun) har köpt både solkort och hårfärg idag. Trots att pankogramet visa 300:- på kontot. Med det bryr sig inte fröken kreditkort om. Hon tänker bara på sig själv och hur hon nog ska måla sina naglar med det där persikofärgade nagellacket. Frun tänker bara på att laga lasgane, för alla ingredienser finns hemma och det blir matlådor för hela veckan. De är roliga de där två.

Ernst - också säsongsbunden.

2 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Låter bra och hälsosamt det där. Jag känner likadant - har kört med brun utan sol ett tag nu och nästa vecka när lönen kommer ska jag till frissan. Man mår så bra av att känna sig snygg och fräsch!

Anonym sa...

Helt sant!
Nu ska jag också fixa solkort. Å så är det ÄNTLIGEN dags att få ta en vända på gymmet sen den där dumma dagen i september. Tjoho!