fredag 3 april 2009

Fredagsdilemmat

Har jag nämnt att det är mååååånga som knyter de äktenskapliga banden i sommar?
Har ni också förstått att det inte bara är fest och jubel utan också inköp av klänningar, skor och matchande kuvertväskor, presenter och... möhippor?
I drösar planeras de bakom överspända brudryggar och den ena är värre än den andra. Fast på ett bra sätt. Alla är väldigt gulliga och måna över att det ska bli bra.
Tills idag.

Jag kan tyvärr inte avslöja något om själva innehållet i den möhippa som jag idag blev inbjuden att medverka på. Men jag kan säga så mycket att jag aldrig skulle utsätta någon för de planerade aktiviteter och/eller platser. Inte ens om jag starkt ogillade personen i fråga.
Förutom fantasilösheten i hela planeringen så var allt onödigt dyrt, och bara... helt fel. Jag är uppriktigt sagt osäker på om bruden i fråga kommer att uppskatta det här. En sak är i alla fall säker; jag skulle gråta om det var min möhippa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Röstar för Deluxe - du kan känna dig helt trygg även om du inte filar några fötter...

Förresten har jag kirrat en bra penna till inbjudningarna. Spänd? Inte jag ;)
/Bästisen

the svägerska sa...

hopopas att det inte är min möhippa som är så dåligt planerad....

Anneli sa...

Det verkar som om det där händer lite då och då. Någon som inte tänker till bestämmer något sånt där hemskt till en möhippa för att man tror att det måste vara så där hemskt. Och denna person får stå oemotsagd, för att den kanske gapar mest eller nåt. Kan inte tänka mig att alla brudens vänner vill göra något hemskt, så säg ifrån! Ni är säkert flera som tycker det hela verkar knäppt, att bruden inte kommer uppskatta det och att det vore mycket roligare att göra något snällt och mysigt.

Lilla Duktig sa...

Svägerskan: Mooaaahahaahaaaaa!

Anneli: Jag tror det denna gång är en trio som skriker högst, och som anser sig vara bäst på att avgöra sånt här...