onsdag 1 april 2009

Lågvarv

Idag är det dags för bokklubben Bordellen att mötas igen, och för en gångs skull har jag inte läst ut boken. Jag, som brukar vara den som läste ut boken och två till av samma författare/genre bara för att jag kan och sen stå på barrikaderna och skrika ut vad jag tyckte och tänkte.

Men den här gången orkade jag inte.
Boken; den franska, erotiska novellen Historien om O är verkligen jättebra (om än oändligt snuskig) men jag vill bara läsa strunt just nu. Som gamla Jackie Collins-romaner och chick-lit med lite hjärta, smärta och en dos vampyrer. Det verkar med andra ord som om hjärnan går på lågvarv just nu. Eller så fokuserar den i hemlighet på något annat utan min vetskap. Kanske planerar den en semesterresa? Eller en vårstädning av garderoben? Jag vet faktiskt inte. Jag orkar liksom inte tänka...

5 kommentarer:

herr R. sa...

det är sånna tider för tillfället. lågvarvstider. som en tändkulemotor. även om min hjärna snurrar på så får jag verkligen nada gjort känns det som. ganska intressant faktiskt.

Lilla Duktig sa...

Ja! För det måste ju betyda att all ens energi förvinner någon annanstans... Men var?

Jenny sa...

Åh, din bokklubb har ett namn. Bordellen låter onekligen lite mer raffigt än bokklubben. Och din lust att läsa tyngre grejer än Jackie O återvänder nog...

MarathonMia sa...

Jag tror bestämt att du och jag ligger i osynk - eller rättare sagt kompletterar varandra bra. Det jag slukar - fnyser du åt. Det jag våndas över tuggar du i dig. fattaru?

Jenny sa...

Jackie C menade jag ju såklart. Min hjärna går nog också på lågvarv.