fredag 27 april 2007

Tvångstankar del 2

Varje gång jag går på toa och det finns en dusch eller badkar i rummet med ett fördraget draperi så måste jag glänta på det. Spelar ingen roll om jag går på toa hemma för femtielfte gången i rad - jag måste kolla om det står någon bakom det. Kan lösningen vara att köpa ett genomskinligt duschdraperi? Eller ska jag kanske uppsöka någon och prata om min...hm...situation?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kyle XY sover i badkaret - du kanske bara tittar för att se om det gömmer sig en ung sovande manspudding där? Det är i så fall helt normalt.

Slick sa...

Mmmm... Kyle XY. Är det bara jag som drömmer om att få en egen? Färdigbakat, lagom knådat läckert manskött redo att personlighetsformas till den man jag vill ha. Gimme!

Matilda sa...

Men lilla duktig. Dra inte för draperiet efter du duschat utan lämna det öppet!
Kanske radikalt och ett litet galet förslag, men det kan vara värt ett försök.

Anonym sa...

Nej då, BargainBitch! Det är inte bara du. Jag funderar på att skaffa badkar så att han kanske flyttar hit.

Man kan ju alltid försöka.

Anonym sa...

Hmm. Min f.d. rumskompis var likadan - jag &aouml;r tvärtom. Kan inte ha draperiet stängt: det möglar ju!

Lilla Duktig sa...

Jag håller med er alla (även om jag missade Kyle XY - ni ungdomar tittar på så mycket skräp nuförtiden). Och så är det som tätortstimotej-anna skriver; om jag lämnar duschdraperiet undandraget så kommer det med all säkerhet att mögla... It´s like I can´t win with this one!

Anonym sa...

Skaffa ett genomskinligt draperi. på det sättet slipper du titta bakom det, du kan ha det stängt så att det inte möglar och du kan titta på när sambon duschar!