torsdag 8 mars 2007

Kissar ingen på mitt Jobb?


Okej.
Nu pratar vi lågvattenmärken, men jag har såååå tråkigt på mitt Jobb just nu (ingen sjukdom än). Jag har gjort en liten, obetydlig och lätt skadad undersökning nämligen. Så här:


Jag har länge misstänkt att det är någon av tjejerna (vi är väldigt få) som inte tar toapapper från rullen som sitter i hållaren på väggen utan tar från extrarullarna som ligger på den lilla sidovagnen (klassisk i rostfritt stål med små hjul). Varför har hon ens tänkt på det här? kanske du undrar. Svaret finner du ett par rader upp. Okej, men så är det i alla fall. Stäm mig! Eller sparka mig i magen eller nåt.

Så. Igår så gjorde jag en fuling. Jag vek pappret på rullens kant lite sådär som de gör på hotell. Ni vet, så att man ska tro att man var den förste att använda rullen ifråga (fast den kanske innehåller pyttelite toapapper). Jag vek inte lika snyggt, men gjorde en liten twist på den - personligt liksom. Och okopierbart.

Sagt och gjort.

Under dagen gick jag och kollade toan då och då (oftast i samband med egna toalettbesök) och vek alltid flärpen efter mig på samma sätt.


Nu sitter du säkert där som på nålar och undrar HUR GICK DET? Vilket jag såklart ska berätta på en gång: ingen av mina kvinnliga kollegor använder papper från den avsedda rullen. INGEN! Det, eller så kissar de inte. Men hur kan man hålla sig en hel dag? Är rullen på något sätt smutsig? Är det ohygieniskt? Eller har de en specialklubb som jag inte får vara med i (typ "Vi älskar vårt Jobb"-klubben)?


Det kanske faktiskt är som jag hela tiden trott. De är galna hela bunten.

2 kommentarer:

Missy sa...

Hahaha! Vilken tur jag hade som hittade hit just idag. Funderar starkt på att kopiera ditt toalettexperiment även på mitt jobb, ty även jag har misstankar om... eum... regelbrott.

Lilla Duktig sa...

Regelbrott schmegelbrott!

Jag utmanar dig. Sånt är kul.