tisdag 30 september 2008

Jag har bara näst bredast vader!

P.g.a. ansträngd ekonomi (århundradets underdrift) så har jag begränsat månadens klädköp. Efter favvo-polon så stod nya stövlar högst upp på listan. Och hurra! På lunchen hittade jag ett par svarta från Park West i skinn - för 799:-. Förutom att modellen var snygg och priset habilt så - håll i er nu - kunde jag faktiskt få dem över vaderna och få igen dragkedjan. Vilket händer ungefär var 30:e gång jag provar ett par stövlar.

- Vilken tur! Förklarar jag för kassörskan i skobutiken när jag betalar. Jag fick på mig dem. Det är ovanligt. Jag har nämligen världens bredaste vader.
- Nähähej, svarar kassörskan. Hon med bredast vader kom in förra veckan. Herregud! Du skulle ha sett dem! Som trästockar. Hahahaha! Och så skrattar hon ett nikontinstinnt, kraxande skratt så att hennes centimetertjocka puderlager sakta krackelerar i ögonvrån.
Sedär. Vissa har det värre än mig när det gäller att hitta stövlar.

5 kommentarer:

Magda Gad: sa...

pust. får aldrig på mig stövlar... expediten har jag haft turen att inte träffa på mig än ;-)

Ung tant sa...

Hur fan kan det göras nästan bara smala stövlar när så många klagar på att de inte kan få ner vaderna? Det lär ju ligga pengar i alla med större vader liksom. Jag tror jag ska börja designa stövlar.

MarathonMia sa...

Välsvarvade vader kräver sina stövlar!

Spinkiga ben kan bo på söder och gå i strumpbyxor och converse...

...jag e inte bitter...

wannabeshane sa...

Jag däremot fick inte igen de snygga snyggstövlarna jag provade på Rizzos medlemskväll när det var 20% rabatt. Och jag som faktiskt trodde att mina vader var normales. Där gick jag minsann bet.

Lilla Duktig sa...

Sjukt pinsamt.
Gå och göm dig.