fredag 12 september 2008

On utflyttningsfest to rule them all

Nu tar jag helg. Imorgon har vi utflyttningfest / Mannens födelsedagsfest.

Här är det jag ska ha klarat av när kalaset startar:
Packa de sista kartongerna, städa, diska, dammsuga, skura toaletten, åka och handla, baka tårtor, göra tre laddningar jello-shots samt försöka klämma in en tvättid. Och träna såklart.
Tur att jag har träningssällis imorgon och en happy-cake-helper. Annars hade jag nog bara läst Twilight hela kvällen och morgondagen. Den är bra, den där boken. Efter en liten svacka runt 200-strecket så är det bara mys nu.
Önska mig lycka till!

3 kommentarer:

Zandra sa...

Jag lämnade Skärmarbronx för ett år sedan och fortfarande blir hjärtat lite varmt när jag åker förbi stationen med tunnelbanan. Good place.

Zandra sa...

Du förresten tänkte jag bara säga att jag är grön av avund inför din Tokyoresa. Shit vad grymt du kommer ha det! Vad ska du göra där? Semestra, jobba, shoppa?

Jag älskade att knata runt i teknik och ungdomsområdena, käka sushi ur små hål i väggen, shoppa plastleksaker, vara på sumobrottning, bara åka tunnelbana.. rubbet var fantastiskt!

Lilla Duktig sa...

Skärmarbronx rules!

Tokyo ja. Min syrra åker dit och pluggar i ett år så vi passar på att åka över nyår och hälsa på. Typ två veckor. Tips om boende, affärer och sedvärdheter mottages tacksamt! Tokyo verkar vara så jäkla coolt. Staden, människorna, husen.
Me like.